Door verkeerd ondergoed belandde Kevin Hart in een rolstoel: "Zaakje ging alle kanten op"

Door verkeerd ondergoed belandde Kevin Hart in een rolstoel: "Zaakje ging alle kanten op"

Kevin Hart raakte geblesseerd door verkeerd ondergoed tijdens een wedstrijd, maar komt terug met nieuwe Netflix-film.

In augustus raakte Kevin Hart een tijdje geblesseerd. Gelukkig komt de komiek weer hard terug met de nieuwe Netflix-film Lift.

In de onderstaande YouTube-video van The Tonight Show starring Jimmy Fallon vertelde de 44-jarige acteur uit Me Time en Jumanji uitgebreid hoe hij aan die heupblessure kwam. Hij had zelfs een rolstoel nodig. Volgens hem kwam de scheur omdat hij verkeerd ondergoed aan had, want hij is immers groot geschapen.

Foute wedstrijd
Hij zei onder meer: "Ik was ergens met Stevan Ridley, die topsporter van de NFL. Hij is gepensioneerd maar mist het hardlopen. Ik legde een wedje dat ik hem eruit kon lopen. Maar dat ging niet goed en ik eindigde in een rolstoel."

Hij legde uit: "Het kwam door mijn ondergoed. Dat was niet elastisch genoeg. Ik startte dus goed bij die wedstrijd, maar halverwege ging dat fout - want het zaakje ging alle kanten op. Weet je, ik heb er genoeg van. Ik ben 44 en accepteer dat en ik race niet meer."

Nieuwe actie
Kevin Hart vertelde over de nieuwe actiekomedie: "Het vindt plaats in de lucht en het is een onderhoudende film. Je moet echt mee doen met dit avontuur waarvan je nog niet wist dat je het nodig had."



NieuwsFilm

meest populair