Marvel-fans extreem hongerig na 'X-Men' cameo in 'The Marvels'

Marvel-fans extreem hongerig na 'X-Men' cameo in 'The Marvels'

De terugkeer van een bekende mutant viel duidelijk in de smaak...

The Marvels heeft dan misschien de bedenkelijke reputatie van "meest teleurstellende MCU-flop", het einde presteerde het toch weer om fans een schokkende mid-credit-scene te bieden.

Hiermee lijkt opnieuw een definitieve onthulling te worden gegeven dat de populaire X-Men nu dan echt in aantocht zijn en wellicht met een aantal oude 'legacy'-vertolkers, waar veel mensen stiekem op hopen.

Meer bekende mutanten in de toekomst
De eerste is in ieder geval gearriveerd, namelijk de geliefde dokter Hank McCoy alias Beast gespeeld door Kelsey Grammer (eerder te zien in de vervolgen X-Men: The Last Stand en X-Men: Days of Future Past).

Monica Rambeau (Teyonah Parris) brengt een groot reddingsoffer, wordt wakker en ziet haar overleden moeder en Beast, die verder ook melding maakt over Professor Charles Xavier. Er komt dus meer van hen aan.

Enorme zin in 'Deadpool 3'
"Ziet er fantastisch uit! Mooi werk! Goed om hem te zien! Hij is terug!" en "Laat Deadpool 3 maar komen!" zijn slechts enkele van de online reacties op X. Bekijk de mid-credit-scene hieronder, mocht je het gemist hebben:



NieuwsFilm

meest populair