Update voor de 'Expendables 4'-opvolger 'The ExpendaBelles'

Update voor de 'Expendables 4'-opvolger 'The ExpendaBelles'

Er wordt al lang over gesproken, maar er is nog niks zeker...

Bijna iedereen kent de Expendables-reeks, waarin allerlei actiesterren zich treffen. Jarenlang wordt er al gesproken van een vrouwelijke variant, namelijk The ExpendaBelles, maar hoe zit het hier nu eigenlijk mee?

Hoewel we in de Expendables-franchise eigenlijk alleen maar mannen zien zoals Sylvester Stallone, Jason Statham en Dolph Lundgren om maar een paar namen te noemen, was Megan Fox in het laatste deel te zien. Zij speelde een belangrijke rol, waardoor weer meer fans praten over een mogelijke ExpendaBelles-film.

Wel of niet
De producent van de actievolle reeks, Les Weldon, werd hier recentelijk weer naar gevraagd. Het is duidelijk dat hij het antwoord op deze vraag niet kent of nog niet mag geven: "Ik weet het niet. Ik kan jullie wel zeggen dat we er al over gesproken hebben".

"Het is echter nog niet zeker of het ervan komt. Het is namelijk enorm lastig deze films in te plannen. De eerste delen waren ook 'simpeler' om te maken. We wisten welke actiesterren we wilden strikken en zij hadden allemaal vanaf het begin meteen interesse".

Lastig
Weldon vervolgt: "Het grote voordeel van de 'Expendables' is dat grote acteurs wilde meedoen na het succes van het eerste deel. Met de 'ExpendaBelles' moeten we helemaal opnieuw beginnen. Iedereen moet net op datzelfde moment tijd hebben om deze film te maken, dus er komt heel veel bij kijken. Dus ja, het is nog steeds niet zeker..."



NieuwsFilm

meest populair