'The Beekeeper' is enorm populair bij het bioscooppubliek: beste film van Jason Statham?

'The Beekeeper' is enorm populair bij het bioscooppubliek: beste film van Jason Statham?

Deze nieuwe film van Jason Statham doet het geweldig bij kijkers en critici.

De snoeiharde actiefilm The Beekeeper met Jason Statham doet het goed in de bioscoop. Niet alleen dat, de film lijkt het ook goed te doen bij critici. The Beekeeper heeft maar liefst een 70 procent positieve reviews op Rotten Tomatoes en een 93 procent positieve score van kijkers.

The Beekeeper heeft de hoogste score op Rotten Tomatoes van alle losstaande films en eerste films van Jason Statham. Al denk je nu vast: Komt er dan geen The Beekeeper 2?

The Beekeeper
In The Beekeeper volgen we Adam Clay, gespeeld door Statham. Clay is uit op wraak. Zijn wraakacties nemen echter landelijke proporties aan nadat hij lid blijkt te zijn geweest van een gevaarlijke organisatie genaamd Beekeepers. Momenteel heeft de film al meer dan 75 miljoen dollar opgehaald wereldwijd. Of er een vervolg komt is nog niet bekend.

The Beekeeper is geregisseerd door David Ayer. Ayer is het meest bekend als schrijver van de film Suicide Squad. Ayer heeft echter The Beekeeper niet geschreven. Dat is gedaan door Kurt Wimmer. Wimmer kennen we weer van Equilibrium en Total Recall uit 2012.

Recensies
Zoals al aangegeven zijn de recensies voor The Beekeeper voornamelijk positief. Zo heeft Nate Richard van Collider geschreven, "Jason Statham zet alles op alles in 'The Beekeeper'. De actiescènes zijn gemaakt om te kijken op het grote scherm. Statham zou de rol slapend kunnen spelen, maar geeft het zijn volle 100 procent."


Mae abdulbaki van Screen Rant schreef, "'The Beekeeper' heeft een mager verhaallijn, maar Statham maakt het goed met spectaculaire actiescènes."

NieuwsFilm

meest populair