Jong, oud en daartussenin op gloednieuwe foto's 'Ghostbusters: Frozen Empire'

Jong, oud en daartussenin op gloednieuwe foto's 'Ghostbusters: Frozen Empire'

We kunnen nog iets meer dan 2 maandjes rustig spookloos slapen...

Ghostbusters: Frozen Empire, het directe vervolg op Ghostbusters: Afterlife (2021) en officieel ook op Ghostbusters (1984) en Ghostbusters II (1989) verschijnt eind maart bij ons in de bioscoop.

In de aanloop daarnaartoe heeft Empire Magazine (na de promotionele covers) een enorme hoeveelheid afbeeldingen uit de aanstaande film gedeeld. Bekijk ze hieronder op het kanaal van GB Universe News.

Jong, oud en daartussenin
De kiekjes die online verschijnen, bevatten natuurlijk de originele Ghostbusters, de iconische geest Slimer, terugkerende personages uit Afterlife en de nieuwe toevoeging van komiek James Acaster.

Leuk is dat Bill Murray, Dan Aykroyd en Ernie Hudson weer meespelen en waarschijnlijk met prominentere rollen dan de vorige keer. En vooral de aanwezigheid van de in het verleden terughoudende Murray is bijzonder.

De acteurs over hun personages
Jason Reitman: "Bill houdt van Gil [Kenan] en ze hebben een samen een verleden met 'City of Ember', dus er was geen twijfel of hij akkoord ging". Hudson: "Winston is nu een rijke zakenman en financiert onderzoek naar technologie en de wetenschap achter ghostbusting". Aykroyd: "Ray is gedwongen met pensioen vanwege fitness- en verzekeringsproblemen".



NieuwsFilm

meest populair