De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

No Hard Feelings (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gene Stupnitsky | Cast: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Natalie Morales, e.a. | Kijk direct
Maddie heeft flinke schulden. Ze werkt als Überchauffeur maar verliest haar auto. In alle wanhoop besluit ze te reageren op een bijzondere vacature van rijke ouders die een vrouw zoeken om te daten met hun sociaal ongemakkelijke zoon voordat hij naar de universiteit gaat. Maddie begint vol overgave aan deze opdracht, maar ondervindt al snel de nodige hindernissen.



60 Minutes (2024)
Bekijk de afbeeldingRegie: Oliver Kienle | Cast: Emilio Sakraya, Dennis Mojen, Marie Mouroum, e.a. | Kijk direct
Wedstrijdvechter Octavio heeft een uur de tijd om op het verjaardagsfeestje van zijn dochtertje te komen, want anders verliest hij de voogdij voor altijd. Daarvoor moet hij wel een wedstrijd afzeggen en daar is niet iedereen even blij mee. Een stel criminelen besluit achter Octavio aan te gaan. Zo belandt hij in een levensgevaarlijke race door de stad terwijl de klok doortikt.



Murder on the Orient Express (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kenneth Branagh | Cast: Kenneth Branagh, Daisy Ridley, Johnny Depp, e.a. | Kijk direct
Aan boord van de Orient Express, een zeer luxueuze trein, bevinden zich dertien passagiers. Wanneer een van hen wordt vermoord, slaat de paniek toe. Gelukkig is ook niemand minder dan Hercule Poirot aan boord. Deze briljante, besnorde detective offert zijn vakantie op om de zaak te onderzoeken. Al snel heeft hij door dat dit moordmysterie meer valstrikken kent dan gedacht.



NieuwsFilm

meest populair