Mark Ruffalo dacht ontslagen te worden bij 'Poor Things' vanwege deze reden

Mark Ruffalo dacht ontslagen te worden bij 'Poor Things' vanwege deze reden

Collega Willem Dafoe nam een grap met de acteur uit en ging hier ver voor.

De film Poor Things van Giorgos Lanthimos is extreem goed onthaald. Emma Stone is de hoofdrolspeelster en weet hoge ogen te gooien in de film, maar ook het werk van Mark Ruffalo mag er zijn. Toch dacht de acteur dat hij ontslagen zou worden.

Stone kruipt in de huid van Bella Daxter. Zij sterft maar wordt opnieuw tot leven gebracht door een excentrieke wetenschapper (Willem Dafoe), die met haar wil trouwen. Bella moet alles opnieuw leren maar wil haar seksualiteit verder ontdekken en besluit op reis te gaan door Europa.

Vervanger
Hier maakt zij allerlei avonturen mee en komt ze ook verschillende mannen tegen, waaronder Duncan Wedderburn, gespeeld door Ruffalo. Dafoe haalde echter een geniepig grapje met Ruffalo uit en deed het voorkomen alsof Ruffalo ontslagen zou worden.

Tijdens een recent interview laat Ruffalo, eveneens bekend van zijn rol als Hulk in het MCU, zich erover uit: "Ik vond het script geweldig, maar ik was bang dat ik niet goed genoeg zou zijn. Ik stapte op een gegeven moment zelfs op Yorgos af om het hier met hem over te hebben, maar hij stelde me gerust en zei dat de rol voor mij was".

Maar toch
Dafoe deed er echter nog een schepje bovenop en zei tegen Ruffalo dat hij alsnog vervangen zou worden door Oscar Isaac. Zo vervolgt Ruffalo: "Ik kreeg vaker te horen dat Oscar zou overnemen. Op een dag kwam Willem tijdens de lunchpauze op me af, samen met Oscar".


"Oscar begon toen te zeggen: 'He, luister, het spijt me dat ik dit moet zeggen maar dit gaat niet werken...' Ik dacht toen bij mezelf: 'Sh*t, moet ik echt vertrekken?'. Uiteindelijk bleek het allemaal maar een grap te zijn, maar ik geloofde er wel in aangezien me iets soortgelijks al eerder is overkomen".

NieuwsFilm

meest populair