De slechtste film met Sofía Vergara is 'The Con is On', en de beste is...

De slechtste film met Sofía Vergara is 'The Con is On', en de beste is...

Sofía Vergara schittert deze week weer in de nieuwe Netflix-serie 'Griselda'.

De Colombiaanse actrice Sofía Vergara herken je ongetwijfeld van de serie Modern Family. Hierin speelde ze maar liefst 250 afleveringen de rol van Gloria Pritchett, maar tussen de seizoenen heeft ze ook in flink wat films gespeeld.

In dit artikel kijken we terug op de beste en slechtst ontvangen films van Vergara. Op Rotten Tomatoes zijn er slechts twee films van de actrice met een score die 'fresh' is.

Chef
Chef is een komische dramafilm uit 2014, geregisseerd, geschreven, gecoproduceerd door en met in de hoofdrol Jon Favreau als een chefkok die, na een openbare aanvaring met een restaurantcriticus, zijn baan verliest bij een populair restaurant in Los Angeles. Zijn ex-vrouw (Vergara) biedt hem een oplossing in Miami: een oude foodtruck ombouwen zodat hij op zijn eigen voorwaarden kwaliteitsvoedsel kan aanbieden

Chef werd zeer sterk ontvangen door critici. David Ehrlich van IndieWire noemde het "gemakkelijk Favreau's beste sinds Elf." Het is dan ook niet gek dat de film een Rotten Tomatoes-score heeft van 87%. Hiermee is het veruit de best ontvangen film van Vergara's carrière.

The Con is On
Helaas zijn er ook flink wat films van Vergara slecht ontvangen. Veruit de slechtste is The Con is On met een 0% op Rotten Tomatoes. Dit is best gek als je de sublieme cast van de film in acht neemt. Naast Vergara zijn acteurs als Uma Thurman, Tim Roth en Stephen Fry van de partij.


De synopsis van de film luidt als volgt: In een poging om te voorkomen dat ze een enorme gokschuld aan een beruchte gangster in Engeland moeten afbetalen, vlucht een stel naar Los Angeles en bedenkt een complot voor juwelendiefstal.

Griselda
Vergara is sinds de laatste aflevering van Modern Family uit 2020 niet meer gezien in een (live-action) rol, maar deze week komt daar verandering in. Ze neemt namelijk de hoofdrol van de beruchte drugsbaron Griselda Blanco op haar in de Netflix-serie Griselda.


Je kunt deze serie vanaf 25 januari exclusief op Netflix streamen.

NieuwsFilm

meest populair