John Wick-ster Ian McShane bekritiseert 'The Continental' spin-off serie als geldklopperij

John Wick-ster Ian McShane bekritiseert 'The Continental' spin-off serie als geldklopperij

Ian McShane heeft weinig goeds te zeggen over de John Wick Spin-Off 'The Continental'.

In september vorig jaar werd de wereld van John Wick groter met de Amazon Prime serie The Continental. De serie werd matig beoordeeld door zowel fans als critici. Acteur Ian McShane is niet onder de indruk van de serie, hij noemt de serie zelfs 'geldklopperij'.

The Continental is een driedelige miniserie die zich afspeelt in de jaren 70. De serie draait om de oorsprong van het hotel voor huurmoordenaars die fans kennen uit de John Wick-films. In de serie speelt Colin Woodell een jonge Winston Scott, een personage dat in de films gespeeld wordt door McShane. Winston is de eigenaar van het Continental hotel in New York en een goede vriend van John Wick.

"Ze hebben ons niks gevraagd"
McShane is geen fan van de serie en de makers. Het is opmerkelijk dat de makers van de serie geen contact hebben gehad met McShane ondanks dat de serie over een jonge versie van zijn personage gaat. In een interview met Movieweb laat de acteur weten waarom hij niet van plan is de serie te kijken:

"Nee, ik ga de serie niet kijken. Ik denk dat Keanu Reeves en de regisseur van de films de serie ook niet gezien hebben. De serie heeft niks met de films te maken, het is gewoon een tv-productiebedrijf dat even snel willen cashen met een bekende naam. Ze hebben ons nooit wat gevraagd over de serie dus waarom zou ik er interesse in hebben."

Ballerina
Hoewel McShane dus niks te maken wil hebben met deze John Wick-Spin-off, is hij wel betrokken bij een andere productie in het John Wick universum. Later dit jaar verschijnt de film Ballerina, met Ana de Armas als een jonge huurmoordenaar. McShane zal in deze film wederom te zien zijn als Winston.



Volgens de geruchten zou ook Keanu Reeves een rolletje in Ballerina hebben. Ook Lance Reddick en Anjelica Huston keren terug voor de John Wick-Spin-off. Ballerina verschijnt 6 juni in de bioscoop. Je kan alle John Wick-films en The Continental nu zien op Amazon Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair