Dystopische sciencefictionfilm op Netflix wordt sterk bekeken: 'The Kitchen' ook goed ontvangen

Dystopische sciencefictionfilm op Netflix wordt sterk bekeken: 'The Kitchen' ook goed ontvangen

Nieuwste Netflix Original met 85 procent op Rotten Tomatoes staat in een keer hoog in de Top 10.

De nieuwste grotere Netflix Original weet gelijk heel wat kijkers te trekken op Netflix. De scifi-film The Kitchen komt namelijk binnen op de vierde plaats, nadat deze al sterk werd ontvangen door de critici.

The Kitchen komt van het regieduo Kibwe Tavares en Daniel Kaluuya en Netflix omschrijft de film als "dystopisch, bitterzoet" en "scifi-drama". Je ziet rollen van onder andere Kane Robinson, Jedaiah Bannerman, Hope Ikpoku Jr, Teija Kabs, Demmy Ladipo, Cristale en BackRoad Gee.

Wisselend ontvangen
Opvallend is dat The Kitchen 85 procent scoort op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Dit is flink hoger dan de publieksscore van 50 procent. De IMDb-score is niet om over naar huis te schrijven, met een 5,0.

FilmTotaal-recensent Femke van Kooten is het overduidelijk eens met de meeste kijkers. In haar recensie schreef ze: "Alle personages behalve Izi en Benji krijgen geen enkele diepgang en zelfs een inval van de politie in de Kitchen is veel minder aangrijpend dan het wil zijn.".

Nu op Netflix
Wil jij The Kitchen zelf beoordelen, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Izi wil graag weg uit The Kitchen, een van de laatste flatwijken in Londen. Maar wanneer de jonge Benji in zijn leven komt, staat hij voor een aantal moeilijke beslissingen.

NieuwsFilm

meest populair