Jeffrey Wright over het 'The Batman: Part II'-script: "we moeten geduldig zijn"

Jeffrey Wright over het 'The Batman: Part II'-script: "we moeten geduldig zijn"

Ondanks het feit dat hij een van de hoofdrollen speelt, wacht hij nog op het script.

Het DC-universum is niet zo'n groot succes gebleken als gehoopt, waardoor James Gunn de boel overnam en als het ware opnieuw begint. De nodige bekende acteurs zijn vertrokken en vervangen door andere filmtalenten, maar het komt gelukkig wel gewoon nog van The Batman - Part II. Hoe gaat het hier nu eigenlijk mee?

Robert Pattinson nam het stokje van Ben Affleck over en mocht voor het eerst in de huid kruipen van 'The Caped Crusader' in The Batman van regisseur Matt Reeves. De blockbuster werd sterk onthaald en was een box-office hit. Niet zo heel gek dus, dat er een vervolg komt.

Wat te verwachten
In de film zitten de nodige andere grote namen, zoals o.a. Andy Serkis, Zoë Kravitz en Jeffrey Wright. De drie acteurs lijken net zoals Pattinson gewoon terug te keren voor de sequel, maar dit duurt nog wel even. Wright laat zich er nu over uit.

Wright, in de film te zien als Jim Gordon, heeft het script nog niet ontvangen. Zo zegt de acteur: "Jullie hebben precies evenveel van het script gezien als ik, dus niks. Ik wil nog niet te hard van stapel lopen, maar ik kan niet wachten om er weer mee door te gaan".

Opnames
Wright vervolgt: "In de film speel ik Lieutenant Gordon, dus misschien word ik nu wel Commisioner Gorden, maar dat weet ik nog niet. Ik moet, net zoals iedereen, geduldig zijn. Ik weet zeker dat Matt er iets magisch en fantastisch van gaat maken".


Het script liep ietwat vertraging op vanwege de schrijversstaking in Hollywood, die bijna 150 dagen duurde. Toch zijn Reeves en co. nog steeds van plan om in de zomer van dit jaar met de opnames voor het tweede deel te beginnen.

NieuwsFilm

meest populair