'Squid Game' seizoen 2 zie je nog in 2024, Elordi over tijdsprong 'Euphoria', en gave trailer 'Avatar: The Last Airbender'

'Squid Game' seizoen 2 zie je nog in 2024, Elordi over tijdsprong 'Euphoria', en gave trailer 'Avatar: The Last Airbender'

Op zoek naar nog meer serienieuws? Neem eens een kijkje bij onze collega's van SerieTotaal.

Jacob Elordi deelt zijn zorgen over een toekomstig seizoen van Euphoria, terwijl de hele wereld smult van de nieuwe trailer van Netflix-adaptatie Avatar: The Last Airbender. Dat, en meer, domineerde de laatste dagen het nieuws op SerieTotaal.

Hieronder is een overzicht te vinden van de meest merkwaardige nieuwtjes van de afgelopen tijd.

Welkome update over Squid Game: seizoen 2 verschijnt nog dit jaar op Netflix
De fans van de serie Squid Game wachten al een tijdje op het vervolg. Het tweede seizoen gaat er zeker komen, maar het is al lang onduidelijk wanneer dat dan zal zijn.

Nu horen we via Variety goed nieuws. In een brief aan aandeelhouders heeft Netflix het tweede seizoen van de Koreaanse survivalserie van Hwang Dong-hyuk aangekondigd, samen met wat meer onthullingen en bevestigingen.

Euphoria-acteur wakkert angst aan bij fans voor seizoen 3: "we gaan verder in de tijd"
Het grootste probleem met deze grote kloof tussen de releases is dat de tijd voor de acteurs natuurlijk niet stilstaat. De acteurs, die tieners spelen, waren in de eerste twee seizoenen al ouder dan hun personages, maar dit leeftijdsverschil wordt nu steeds groter.

Fans vrezen dus al een tijdje dat de serie ervoor zal kiezen een tijdsprong te nemen. En fans zijn niet de enigen die zich hier zorgen over maken. Ook Euphoria-acteur Jacob Elordi zou graag zo snel mogelijk beginnen met filmen, vertelt hij aan Jimmy Fallon in The Tonight Show.

Bereid je voor op de grootste Netflix-serie van 2024: Avatar: The Last Airbender krijgt epische trailer
We zijn een kleine maand verwijderd van de release van de hoogstwaarschijnlijk grootste serie van Netflix in 2024: Avatar: The Last Airbender.

Ter voorbereiding kregen we al de nodige foto's, posters en de spectaculaire teaser te zien, en nu staat de volledige trailer online. Eind februari is de serie te zien bij Netflix.



NieuwsFilm

meest populair