'How to Train Your Dragon' live-action remake strikt meer grote namen

'How to Train Your Dragon' live-action remake strikt meer grote namen

Wederom tekenen vier bekende filmtalenten voor de blockbuster die in 2025 te zien zal zijn.

Nog niet zo heel lang geleden kregen we te horen dat de geliefde animatiefilm How to Train Your Dragon een live-action versie krijgt. Gerard Butler, die al in de tekenfilms te horen is als Stoick, heeft al getekend voor de film, maar nu volgen ook andere acteurs.

Het gaat hier om Julian Dennison (Deadpool 2), Gabriel Howell (Nightsleeper), Bronwyn James (Masters of the Air) en Harry Trevaldwyn (Ten Percent). Het project vordert dus goed, maar toch kijkt niet iedereen er evenveel naar uit.

Kritiek
Sommige filmfanaten en fans van de animatiereeks vinden een live-action versie onnodig en zeggen dat het verhaal zich goed leent voor animatiefilms en dit daarom zo goed uitpakte. Ondanks het feit dat deze groep twijfelt of een live-action film ook een succes zal zijn, zijn er wel al veel grote namen aan verbonden.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Mason Thames en Nico Parker. Thames, o.a. bekend van The Black Phone, zal in de huid kruipen van Hiccup, terwijl Parker, die al eerder hoge ogen wist te gooien in The Last of Us, te zien zal zijn als Astrid.

Regisseur
Dean DeBlois zal zich over het project ontfermen. Hij zal niet alleen optreden als regisseur, maar ook als producent en schrijver. DeBlois was ook verbonden aan de How to Train Your Dragon-animatiefilms. Als alles goed gaat zal de film in juni 2025 te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair