Eerste trailer voor 'Road House' met Jake Gyllenhaal: de remake van de '80-klassieker

Eerste trailer voor 'Road House' met Jake Gyllenhaal: de remake van de '80-klassieker

Prime Video heeft de eerste trailer online gezet voor de remake Road House.

De afgelopen dagen kwam de film Road House in het nieuws. Doug Liman, de regisseur van de film, is niet blij dat deze niet in de bioscoop verschijnt. Prime Video is namelijk de streamingdienst achter de film.

De aandacht voor de film komt niet zomaar. Nu hebben we namelijk de trailer voor Road House, een remake van de film uit 1989 met Patrick Swayze in de hoofdrol. In de moderne versie zien we Jake Gyllenhaal in de hoofdrol.

Adrenaline
Op YouTube omschrijft Prime Video de film als volgt: "In deze adrenaline-volle herinterpretatie vol van de cultklassieker uit de jaren 80 neemt ex-UFC-vechter Dalton (Jake Gyllenhaal) een baan aan als uitsmijter bij een wegrestaurant in Florida Keys, maar ontdekt dat dit paradijs niet is wat het lijkt."

In de film zie je ook rollen van andere grote namen, zoals Daniela Melchior en Billy Magnussen. Opvallend is dat voormalig UFC-kampioen Conor McGregor een rol heeft in de film. Hij maakt zijn debuut in Hollywood.

Maart
Doug Limans Road House is vanaf 21 maart "geopend" op Prime Video. Bekijk hieronder de trailer, met daarna de filmposter.




NieuwsFilm

meest populair