De nieuwste film met Jenna Ortega krijgt een bijzonder lage Rotten Tomatoes-score

De nieuwste film met Jenna Ortega krijgt een bijzonder lage Rotten Tomatoes-score

Gelukkig heeft de actrice nog genoeg andere projecten in het vooruitschiet.

Jenna Ortega heeft een niet al te best begin van 2024. De nasleep van haar vertrek uit Scream VII is nog steeds voelbaar, en nu brengt haar nieuwste film een wel heel lage Rotten Tomatoes-score op.

De film heet Miller's Girl en gaat over een zeventienjarig meisje en haar schrijfdocent (Martin Freeman), die in een complexe relatie belanden wanneer zij een verhaal schrijft dat over hem lijkt te gaan. Een erotische thriller dus, een eerste voor Ortega.

Niet voor de critics
Maar het heeft niet mogen baten. De critici konden Miller's Girl onlangs bekijken en ze zijn niet enthousiast. Op het moment van schrijven staat de film zelfs op een schamele Rotten Tomatoes-score van 33%. Dat betekent dus dat 7 op de 10 recensenten de film niet goed vonden.

"Teveel [hiervan] is nep," schrijft Carla Hay van Culture Mix. "De pretentieuze dialogen, de nep-accenten, en de seksueel nieuwsgierige tieners die enkel met docenten flirten." Brian Lowry van CNN voegt daaraan toe dat de film "gedateerd en eng op alle verkeerde manieren" aanvoelt.

Tim Burton
Gelukkig voor Ortega is de ontvangst van Miller's Girl niet het einde van haar loopbaan. Ze heeft nog een aantal leuke projecten in het vooruitschiet, waaronder Beetlejuice 2 van Tim Burton en een A24-film met Paul Rudd, genaamd Death of a Unicorn.


Voor de die-hard Ortega-fans, of zij die de film ondanks de slechte recensies toch graag nog willen kijken, komt Miller's Girl op 14 maart naar de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair