Dystopische actiefilm 'Badland Hunters' verovert kijkers op Netflix

Dystopische actiefilm 'Badland Hunters' verovert kijkers op Netflix

De Zuid-Koreaanse actiefilm Badland Hunters knalt de Netflix Top 10 in.

Het lijkt even wat rustiger met Zuid-Koreaanse films en series op Netflix, maar nu komt de film Badland Hunters op de vierde plaats binnen in de Netflix Top 10. En de film barst van de actie en geweld.

De Netflix Original Badland Hunters komt van debuterend regisseur Heo Myung-haeng en Netflix omschrijft de actiefilm met woorden als "dystopisch, ensemble" en "Aziatische actie". Er zijn rollen voor onder andere Ma Dong-seok (Squad 38, Train to Busan, Eternals), Lee Hee-joon, Lee Jun-young en Roh Jeong-eui.

Prima ontvangen
Met 86 procent op de Tomatometer staat Badland Hunters er prima voor. Het aantal recensies is met zeven nog wel wat beperkt. De IMDb-score staat voorlopig op een 6,0 na bijna anderhalf duizend stemmen.

"Badland Hunters is van begin tot eind spannend, vol actie, gevaar, brutaliteit en een klein beetje humor om de scherpte eraf te halen," vindt recensent Romey Norton van Ready Steady Cut.

Nu op Netflix
Wil je Badland Hunters graag kijken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Na een dodelijke aardbeving geldt in Seoul het recht van de sterkste en komt een onverschrokken jager in actie om een tiener te redden die door een psychotische dokter is ontvoerd.

NieuwsFilm

meest populair