Arnold Schwarzenegger is ieder personage in hilarische 'The Lord of the Rings'-fanvideo

Arnold Schwarzenegger is ieder personage in hilarische 'The Lord of the Rings'-fanvideo

Zie hoe Arnold van 'The Lord of the Rings' een comedy maakt met zijn Oostenrijkse accent.

De geliefde Oostenrijkse acteur, bodybuilder en zakenman Arnold Schwarzenegger mag trots zijn op zijn filmcarrière. Hij heeft iconische rollen gespeeld in iconische films. Zo speelde hij in The 6th Day en Total Recall wat trouwens geregisseerd is door onze Paul Verhoeven. Uiteraard kennen we Schwarzenegger ook als de Terminator in... wel... The Terminator.

Er zijn echter genoeg Schwarzenegger fans die nooit genoeg kunnen krijgen van de man. Nu kan je afwachten totdat er weer een nieuwe Schwarzenegger-film in de bioscopen verschijnt. Je kunt echter ook het heft in eigen handen nemen en Schwarzenegger zijn gezicht bijvoorbeeld monteren in The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring.

The Lord of the Rings
Het is alweer 23 jaar geleden dat The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring op het doek verscheen. Zelfs meer dan twintig jaar later blijft de film populair. Oude fans blijven de films kijken, en iedere dag ontdekken nieuwe fans deze klassiekers.

The Lord of the Rings blijft op meer manieren populair. Zo kwam in 2022 het eerste seizoen uit van The Lord of the Rings: The Rings of Power. De serie is gemixt ontvangen. Op Rotten Tomatoes heeft de serie 83 procent positieve recensies, maar slechts 38 procent van de kijkers is positief te spreken over de show.

Arnold Schwarzenegger
De geliefde Arnold Schwarzenegger denkt gelukkig nog lang niet na over zijn pensioen. Er staan heel wat nieuwe films in de wachtrij waarin hij gaat acteren. Zo is er een nieuwe Conan-film in de maak genaamd The Legend of Conan. Ook zal hij gaan spelen in een vreemde actiefilm genaamd Kung Fury 2. Kung Fury 2 is gebaseerd op de korte film Kung Fury uit 2015 die sterk is ontvangen.



NieuwsFilm

meest populair