Teleurstellende update voor de fans van 'Godzilla Minus One'

Teleurstellende update voor de fans van 'Godzilla Minus One'

De vooruitzichten op een (onvermijdelijk lijkend) vervolg zijn mager, heel mager...

Hollywood kan nog zo hard zijn best doen, vorig jaar overtrof de Japanse studio Toho wederom alle verwachtingen door met een tien keer zo klein budget een veelgeprezen 'Godzilla'-film te leveren.

Het gaat hier om Godzilla Minus One die afgelopen herfst één van de kritisch en commercieel meest succesvolle releases werd in de hele geschiedenis van de franchise over het beroemde Kaiju-monster.

Geen aankondiging
Alleen ondanks dit succes en het einde dat op een duidelijke terugkeer van Godzilla hint, heeft schrijver/regisseur Takashi Yamazaki een teleurstellende mededeling voor wie er snel hoopt op een vervolg.

Want in gesprek met HJ Web merkt hij op dat er niet alleen nog niet met hem is gesproken over een tweede film, maar dat hij zich ook verdrietig zou voelen als een andere regisseur het stokje zou overnemen.

Quote
"Als iemand zegt 'Dit is de persoon die de volgende gaat maken', denk ik 'Ah!' En als iemand zegt 'Doe jij het alsjeblieft', denk ik 'Ah!' (lacht) Maar als ik de sequel doe, moet die waarschijnlijk een vijandig monster bevatten, aangezien er nu twee op zichzelf staande verhalen op rij zijn geweest".



NieuwsFilm

meest populair