Florence Pugh onthult falen van camera tijdens de seksscène in 'Oppenheimer'

Florence Pugh onthult falen van camera tijdens de seksscène in 'Oppenheimer'

Een technisch mankement zorgde voor bijzonder ongemakkelijke momenten voor Florence Pugh.

Florence Pugh heeft onthuld dat een technisch mankement bijna haar intieme scène met Cillian Murphy bijna verpestte. De Midsommar-actrice vertelde dat het bijzonder ongemakkelijk werd toen de camera ermee ophield tijdens opnames van Oppenheimer.

Tijdens een Q&A over Oppenheimer met Florence-Pugh en mede-ster Emily Blunt werd er snel gevraagd naar de beruchte seksscènes. Pugh bekende dat ze een beetje ongemakkelijk werd toen de camera het begaf tijdens een kwetsbaar moment.

Bijzonder slechte timing
Ze vertelde dat het technisch mankement op een bijzonder onhandig moment kwam: ""Midden in onze seksscène ging de camera kapot", zei Pugh. "Niemand weet dit, maar het gebeurde. Onze camera ging kapot toen we allebei naakt waren!"

De timing was bovendien niet ideaal, omdat er op dat moment weinig camera's beschikbaar waren. En camera bleek namelijk al terug naar de winkel om gerepareerd te worden.

Leermoment
In afwachting van de reparatie waren de twee Oppenheimer-sterren nog steeds in hun adams-kostuum. Hierop besloot Pugh om het ongemak om te zetten in een leermoment voor zichzelf.


Toen de cameraspecialist de afgesloten set op kwam, besloot Pugh vragen te stellen als: "Wat is er precies mis met de camera?", om er het beste van te maken. Terugkijkend was de actrice vooral te spreken over de deskundigheid van de crew en blij dat het zo werd opgelost.

Pugh's volgende film
Vanaf 29 februari is Pugh te zien in Denis Villeneuve's langverwachte vervolg Dune: Chapter Two. Bekijk hier alvast de nieuwe adembenemende poster.

NieuwsFilm

meest populair