Margot Robbie douchet met opmerkelijke routine om "de dag perfect af te sluiten"

Margot Robbie douchet met opmerkelijke routine om "de dag perfect af te sluiten"

De actrice neemt een douche of duikt het bad in met een ijskoud biertje.

Iedereen heeft zijn eigen manier om even helemaal bij te komen na een lange dag werken. Sommige mensen sporten het er even helemaal uit, anderen gaan Netflixen of muziek luisteren. Barbie-hoofdrolspeelster Margot Robbie heeft echter wel een hele aparte en unieke wijze van relaxen.

Robbie zit ook niet bepaald stil. Vorig jaar was de actrice te zien in Barbie maar ook Asteroid City. In 2022 speelde ze weer in drie verschillende projecten. Kortom, ze heeft meer dan genoeg te doen, maar daarvoor draait ze ook lange dagen en werkt ze veel.

Bijkomen
Enige tijd geleden liet Robbie al weten hoe zij volledig kan relaxen: "Ik neem dan een bier-douche, of een bier bad". Dit zorgde voor de nodige gefronste wenkbrauwen, maar het klinkt heel wat extremer dan dat dit echt is. De actrice legde uit wat dit precies inhoudt.

"Een collega was de eerste die mij hierover vertelde. Ik wist oorspronkelijk zelf ook niet wat dit was, maar je drinkt dan een ijskoud bier terwijl je een douche neemt of in bad ligt. Zij zei dat het haar hielp om in slaap te vallen".

Gewoonte
Robbie vervolgt: "Ik dacht toen bij mezelf: 'Dit klinkt echt perfect!' Wanneer ik dus terugkom van mijn werk, neem ik, als ik hier de tijd voor heb, een 'bier-douche' of een 'bier-bad'".



Misschien kan de actrice een soortgelijke douche wel weer gebruiken wanneer ze aan de slag gaat met haar Ocean's Eleven-film.

NieuwsFilm

meest populair