Eerste recensies 'Argylle' met Henry Cavill: kijken of skippen?

Eerste recensies 'Argylle' met Henry Cavill: kijken of skippen?

De nieuwe film van Matthew Vaughn wordt niet heel sterk ontvangen door de critici.

De afgelopen jaren wist regisseur Matthew Vaughn het bioscooppubliek te vermaken met drie Kingsman-films en daarvoor kwam hij onder meer met X-Men: First Class en Kick-Ass. Vanaf vandaag draait Argylle in de Nederlandse bioscopen.

De eerste recensies staan ondertussen online en de Tomatometer staat er op het moment van schrijven niet goed voor. Na 58 opgenomen recensies staat de Tomatometer op slechts 33 procent, met een 5,40/10 als gemiddelde beoordeling.

Top Critics
Van de 24 recensies van de zogenaamde Top Critics zijn er slechts drie 'Fresh', de rest is dus 'Rotten'. Zo schrijft Robert Daniels van RogerEbert.com: "De film sputtert terwijl er geprobeerd wordt om de mechanica van betere films opnieuw uit te vinden."

"Terwijl het drukke Argylle op passende wijze geladen is met... Vaughniaanse actiescènes, wordt de film ook opgeblazen door meer plotwendingen en onthullingen dan een luchtige actiekomedie kan of zou moeten verdragen," vindt Richard Whittaker van Austin Chronicle.

Positief
Een positieve reactie komt van Ben Travis van Empire Magazine: "Flitsend, leuk en luchtig, Argylle smijt met twist na twist en charmante uitvoeringen van het centrale duo."


Vanaf vandaag zie je Argylle met rollen voor Henry Cavill, Sam Rockwell, Matthew Vaughn en Samuel L. Jackson in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair