Eerste setfoto van 'Avatar 4' toont de terugkeer van Stephen Lang

Eerste setfoto van 'Avatar 4' toont de terugkeer van Stephen Lang

Colonis Miles Quaritch keert, ondanks de dood van zijn personage in deel 1, weer terug naar het beeld.

Terwijl de fans van Avatar nog eerst moeten wachten op het derde deel van de franchise, onthult Stephen Lang, die Colonel Miles Quaritch speelt, meer over de productie van numero vier.

In Avatar: The Way of the Water keerde Colonel Miles Quaritch terug als een Recombinant. De hybride vorm tussen mens en Na'vi had vastgelegde herinneringen en trekjes van zijn vroegere menselijke zelf, samen met het kind Miles "Spider" Socorro dat is geadopteerd door Jake en Neytiri.

Belangrijke rol
Regisseur James Cameron liet weten dat Colonel Quaritch een terugkerend gezicht zal zijn in de aankomende Avatar-films. Naast de overdonderende visuele effecten zal ook de ontwikkeling van de personages een belangrijk element blijven.

Van Stephen Lang zijn we dus nog lang niet af, ondanks dat zijn oorspronkelijke personage al het loodje legde in de eerste film.

Op de set
Stephen Lang kondigde met een foto van zichzelf achter de schermen in een motioncapturepak de terugkeer van zijn personage van.


Op zijn pak is de naam van zijn personage te lezen, "Colonel Miles Quaritch", samen met het embleem "Deja Blu We Will Tread on You".

Kijken
Terwijl Avatar 4 momenteel in productie is, moeten fans nog wachten tot 16 december 2026 voor de release. Het vijfde en laatste deel, Avatar 5, staat gepland voor 19 december 2031.

Avatar 3 zal uitkomen op 19 december 2025.

NieuwsFilm

meest populair