Arnold Schwarzenegger vindt zijn kleinkinderen verwend: "Hoort niet bij opvoeding"

Arnold Schwarzenegger vindt zijn kleinkinderen verwend: "Hoort niet bij opvoeding"

Arnold Schwarzenegger is niet alleen een ervaren acteur, maar ook een strikte vader en grootvader die regelmatig zijn kleindochters ziet en zijn strenge opvoeding doorgeeft.

Arnold Schwarzenegger heeft een hoop ervaring en dat is niet alleen in acteren. De acteur uit Fubar, Terminator en True Lies blijkt ook een kei in politiek en opvoeden.

Sterker nog: hij is een strikte vader en grootvader. Zijn dochter Katherine Schwarzenegger en Chris Pratt hebben twee jonge dochtertjes en wonen vlakbij. Hierdoor ziet hij hen regelmatig en kan hij zijn strenge opvoeding doorgeven.

Spelen bij opa
Recent vertelde Arnold in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon: "Ze noemen me 'opa' naar het Duitse woord voor 'grootvader' en ze komen zeker een keer per week langs om met de dieren te spelen. Ik zet hen dan op de rug van de ezel. Ze wilden een keer op de varkens rijden, maar ik zei dat je dat niet doet op varkens."

In de onderstaande YouTube-video vervolgde hij: "We hebben een geweldige tijd. Maar ze zijn wel een beetje verwend, want toen ik hen mee nam naar de stal en vroeg de mest op te ruimen, zeiden ze 'nee'. Chris zei meteen dat dat niet bij hun opvoeding hoort."

Pot met koekjes
Ook zei Arnold: "Ik heb een grote pot met koekjes in de keuken. Die koekjes zijn gemaakt van haver, banaan en honing voor de pony en de ezel. Maar de honden en het varken lusten die ook. Dus staan ze allemaal in de rij - inclusief de meisjes, want zij vinden die ook lekker."



NieuwsFilm

meest populair