Nieuwe 'Fast & Furious' naar verluidt al in de maak: waar gaat het over?

Nieuwe 'Fast & Furious' naar verluidt al in de maak: waar gaat het over?

Er is heel veel onduidelijk over hoe de franchise verder zal gaan...

Er is een hoop onduidelijk over de Fast and Furious-reeks, maar volgens bronnen begint het vervolg nu wel een beetje vorm te krijgen. Het filmscript is naar verluidt al in de maak, maar hoe ziet dat er dan uit?

Er wordt naar verluidt nu al gewerkt aan een nieuw Fast and the Furious-filmscript, geschreven door Zach Dean (The Tomorrow War).

Spin-off
Fast X eindigde met een grote cliffhanger waardoor we alleen maar kunnen hopen op een direct vervolg op de blockbuster. Maar zo makkelijk is dat niet volgens Jeff Sneider in zijn nieuwste nieuwsbrief.

De franchise zou namelijk meteen aan de slag gaan met een spin-off over Luke Hobbs (The Rock) voordat Fast & Furious 11 uitkomt.

Verwarrend
Het wordt allemaal nog onduidelijker en verwarrender toen het nieuws bekend werd dat Jason Momoa misschien helemaal niet terug zou keren voor Fast 11. Wat zou er met zijn personage Dante dan gebeuren?



Het zou best kunnen dat hij uitgeschakeld wordt in de tussentijdse spin-off, waardoor hij niet terug hoeft te keren. Het personage van Momoa was namelijk volgens veel fans niet echt een geschikte keuze voor de franchise.

Start van nieuwe saga met bijzonder project
Volgens Sneider ligt voor Universal Pictures op dit moment niet de prioriteit bij Fast 11, maar bij de zogenoemde 'bridge'-film. En de schrijver zou aan nóg een bijzonder project werken binnen de franchise, al blijft die nog even geheim

NieuwsFilm

meest populair