De gebroeders Coen keren gezamenlijk terug voor "erg bloederige" horrorfilm

De gebroeders Coen keren gezamenlijk terug voor "erg bloederige" horrorfilm

Joel en Ethan werken weer voor de zoveelste keer samen maar maken voor het eerst een echte horrorfilm.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Joel en Ethan Coen. De twee geliefde regisseurs zullen namelijk weer opnieuw samenwerken, iets dat de nodige filmfanaten als muziek in de oren klinkt. Nu weten we min of meer wat we kunnen verwachten.

De broers Coen wisten al eerder hoge ogen te gooien met o.a. The Big Lebowski en No Country for Old Men, maar besloten enkele jaren geleden allebei hun eigen ding te gaan doen.

Lange carrière
De eerste films van de Coen broertjes stamt alweer uit 1984 en is dus alweer 40 jaar oud. Het duo is sindsdien niet meer weg te denken uit Hollywood, maar zelf vinden ze het lastiger worden gemotiveerd te zijn.

Zo zeiden ze dat ze genoten van het maken van de eerste film, maar dat het sindsdien alsmaar meer op een baan begon te lijken. Nu hebben ze gelukkig toch weer een project gevonden dat hun bovenmate interesseert en waarvoor ze samen in zee zullen gaan.

Horrorfilm
Ze gaan een 'zeer bloederige' horrorfilm maken, als we diverse filmwebsites mogen geloven. Dit is tamelijk opmerkelijk te noemen. De Coens hebben al films gemaakt in zowat elk genre, maar een horrorfilm ontbreekt nog.


Ethan liet zich er kort maar krachtig over uit: "Het is een echte horrorfilm, waarin heel veel bloed zit. Als je van 'Blood Simple' houdt, denk ik dat je hier ook wel van kan genieten". Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair