'Thunderbolts' van Marvel Studios vindt zijn nieuwe Sentry na vertrek Steven Yeun

'Thunderbolts' van Marvel Studios vindt zijn nieuwe Sentry na vertrek Steven Yeun

Top Gun-ster Lewis Pullman neemt de rol over van Steven Yuen, die moest vertrekken door de vele vertragingen van de opnames.

Een aantal weken geleden werd bekend dat acteur Steven Yuen (Minari, Beef) het Marvel-project Thunderbolts had verlaten. Door de vele vertragingen van de film had Yuen geen ruimte meer in zijn agenda om aan de film te werken. Marvel Studios heeft een nieuwe acteur gevonden om zijn rol over te nemen.

Top Gun: Maverick-ster Lewis Pullman is gecast in de rol van Sentry in Thunderbolts. Pullman gaat het personage Robert Reynolds, aka Sentry, spelen. Sentry wordt door comic book-fans ook wel omschreven als Marvels versie van Superman.

Pullman
Pullman, die de zoon is van acteur Bill Pullman, mag zich toevoegen aan de indrukwekkende cast van Thunderbolts, die verder bestaat uit Sebastian Stan, Florence Pugh, David Harbour, Wyatt Russell, Julia Louis-Dreyfus en Harrison Ford.

Pullman schitterde naast Tom Cruise in Top Gun: Maverick als Lt. Robert "Bob" Floyd. Daarnaast is de acteur te zien in Bad Times at the El Royale en in de AppleTV+ serie Lessons in Chemistry.

Thunderbolts
The Thunderbolts is het antwoord van Marvel op The Suicide Squad van DC. Een groep antihelden die samen moeten vechten tegen een grotere vijand. We zullen een aantal bekende gezichten uit andere Marvel-projecten terug zien in deze film zoals The Winter Soldier, Black Widow, Taskmaster, US Agent en Red Guardian.

Thunderbolts had eigenlijk dit jaar in de bioscopen moeten draaien. Door de stakingen in Hollywood werden de opnames meerdere keren uitgesteld. De film staat nu gepland voor een release op 25 juli 2025.

NieuwsFilm

meest populair