Kate Hudson heeft meer ambities: "Ik wil het verrukkelijk hebben"

Kate Hudson heeft meer ambities: "Ik wil het verrukkelijk hebben"

Kate Hudson heeft haar eigen liedje genaamd 'Talk About Love' uitgebracht, nadat ze al had gezongen voor de film Music.

Kate Hudson laat eindelijk meer horen. De 44-jarige actrice uit Glass Onion en How to Lose a Guy in 10 Days kan namelijk ook heel goed zingen,

Kate zong al voor de film Music, maar bracht van de week een eigen liedje uit. Ze schreef 'Talk About Love' deels zelf en vertelde hier aan People: "Je hebt maar één keer een eerste liedje. Ik wilde het verrukkelijk en sexy hebben."

Verrukkelijk lekker
Ze vervolgde: "Het is alles waar ik in geloof. Ik wilde het liedje open en zoekend hebben. Op zoek naar iets krachtigs. Ik wilde ook rock en pop en dance en alternatief erin hebben. Dat was een hoop voor een liedje. Gelukkig had ik geweldige mensen om mee samen te werken."

Haar eigen verloofde, producer Danny Fujikawa, componeerde mee net als muzikant Linda Perry van de band 4 Non Blondes. Het album zal later dit jaar volgen. Het lijkt een snelle stap, maar dat was het niet.

Altijd bezig met muziek
Muziek heeft altijd een grote plek ingenomen in haar leven, maar Kate legde daar tot nu niet de focus op. In haar onderstaande Instagram-bericht vertelt ze: "Ik had altijd plek voor een piano, ook toen ik op mezelf ging wonen. En ik schreef altijd teksten op."



NieuwsFilm

meest populair