James Gunn reageert op vraag of hij ooit nog eens terugkeert bij Marvel

James Gunn reageert op vraag of hij ooit nog eens terugkeert bij Marvel

De nieuwe baas van DC lijkt zich nu te willen focussen op zijn hedendaagse baan.

Als je een beetje het filmnieuws volgt weet je vast en zeker wel dat James Gunn de nieuwe grote baas bij DC is. Toch hopen de nodige fans dat hij nog eens terugkeert bij Marvel, maar komt het daar ook nog eens van?

Gunn werd wereldberoemd met zijn The Guardians of the Galaxy-films. Deze trilogie wordt gezien als een van de beste werken van Marvel. Er zijn dan ook genoeg mensen die hopen dat Gunn nog een vierde deel maakt, maar die kans lijkt uitermate klein.

Reactie
Gunn is wel vaker te vinden op sociale media, waar hij gesprekken voert met zijn fans. Eentje vroeg hem hem het volgende: "Ga je nog een 'Guardians of the Galaxy 4' verhaal schrijven of aan de slag met een solo-film voor Starlord". Gunns reactie was als volgt: "Nee, ik ben nu 'puur DC'".

Een andere fan vroeg de geliefde regisseur vervolgens een andere vraag: "Is het voor jou nog mogelijk om nog een Marvel-film te schrijven als je dat zou willen". Gunns antwoord was kort maar krachtig: "Ik kan dat fysiek en legaal niet doen".

Toekomst
Verwacht dus niet snel dat Gunn ooit nog een Marvel-film zal maken. Toch hebben zijn fans meer dan genoeg waar ze kunnen naar uitkijken, zoals zijn toekomstige [url=https://www.imdb.com/title/tt5950044/]Superman: Legacy[/film]-film.



Gunn geeft sowieso het hele DC-universum een reboot, dus er zullen meer dan genoeg superhelden-blockbusters uit gaan komen de komende jaren.

NieuwsFilm

meest populair