Zendaya en Florence Pugh stelen niet alleen in 'Dune 2' de show

Zendaya en Florence Pugh stelen niet alleen in 'Dune 2' de show

Zendaya, Florence Pugh, Austin Butler en Timothée Chalamet stelen de show in de promotie van Dune: Part Two.

Zendaya, Florence Pugh, Austin Butler en Timothée Chalamet zijn omringd door sterren in Dune: Part Two - en dat terwijl zij elk ook een geweldige carrière hebben.

Bij de promotie blijken deze jonge acteurs niet alleen in de film alle aandacht naar zich toe te trekken. In de onderstaande YouTube-video van Jimmy Kimmel Live stelen vooral Zendaya en Florence Pugh de show. Niet alleen door hun geweldige verschijning, maar ook door hun antwoorden.

Unieke verhalen
Zo zegt Zendaya geen probleem te hebben gehad om Timothée te zoenen met die onhandige slang in haar neus. Ook heeft zij gek genoeg een jaar extra gedaan over de kleuterklas. Ze bekent dat zij als klein meisje te verlegen was om iets te vragen.

En zo bekent Florence Pugh dat zij rapper Snoop Dogg kent door haar moeder. Ze zei: "Mijn moeder verdween een uur lang op de Oscars, toen ik genomineerd was met Little Women. Toen ze weer verscheen bleek ze high te zijn door Snoop Dogg. Ik zag hem laatst bij een feestje van Oppenheimer en zei: 'Jij! Jij kreeg mijn moeder high'. En hij zei: 'Waar is ze? Kom, we sturen haar een video'."

Meer bekentenissen
Austin vertelt op zijn beurt ontdekt te zijn door een agent op een markt. En Timothée rapt onder de naam 'Timmy Tim'. Meer ontboezemingen volgen hieronder.



NieuwsFilm

meest populair