'Sicario'-regisseur Denis Villeneuve weet niks over tweede vervolg op zijn bikkelharde misdaadfilm

'Sicario'-regisseur Denis Villeneuve weet niks over tweede vervolg op zijn bikkelharde misdaadfilm

De regisseur weet niet of er nog een sequel gemaakt zal worden op zijn actietopper.

Denis Villeneuve heeft al de nodige pareltjes gemaakt. Dune: Part Two wordt het eerste vervolg dat hij ooit heeft gemaakt op zijn films, hoewel er ook een tweede deel van Sicario bestaat. Komt het eigenlijk ook nog van een derde deel?

In 2015 bracht de geliefde regisseur de keiharde misdaadfilm uit, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Josh Brolin, Emily Blunt en Benicio del Toro. Hoewel er een tweede deel kwam, lag de regie lag toen in de handen van Stefano Sollima.

Nieuw vervolg
Ondanks het feit dat Sicario: Day of the Soldado niet kon tippen aan het origineel, werd deze ook sterk genoeg onthaald om het te hebben over een vervolg. Enkele maanden geleden kregen we er eindelijk weer eens iets positiefs over te horen.

Producenten Molly Smith en Trent Luckinbill lieten toen weten dat Mission: Impossible-regisseur Christopher McQuarri en Yellowstone-bedenker Taylor Sheridan bij het project betrokken waren en dat ze snel van start zouden gaan.

Wel of niet
Villeneuve weet hier echter niks vanaf en laat ook weten dat hij er niet bij betrokken zal zijn: "Taylor is een van mijn favoriete screenwriters. Als hij een script schrijft dan weet ik dat ik de betreffende film of serie zeker wil zien, maar ik heb er nog niks over gehoord".


"Niemand heeft dit met mij besproken, dus dit is de eerste keer dat ik ervan hoor. Ik weet dus ook niet of het zal gebeuren, maar als dat wel het geval is en Taylor schrijft het verhaal, dan zal het zeker fantastisch zijn".

NieuwsFilm

meest populair