Dé reden waarom Jim Carrey en Tommy Lee Jones elkaar niet mogen

Dé reden waarom Jim Carrey en Tommy Lee Jones elkaar niet mogen

Twee toptalenten, maar met twee heel verschillende manieren van werken.

Het komt wel vaker voor, dat acteurs elkaar voor een bepaalde reden niet mogen. Dit is ook het geval voor Jim Carrey en Tommy Lee Jones, twee iconen uit de filmindustrie die het niet bepaald goed met elkaar kunnen vinden. Wat is de reden hiervoor?

De twee mannen waren samen te zien in de blockbuster Batman Forever, waarin Carrey te zien is als de Riddler, een bekende vijand van Batman. Ook Jones kroop in de huid van een grote Batman-schurk, namelijk Harvey Two Face.

Relatie
Blijkbaar was het vanaf het begin al te merken dat de twee het niet zo heel goed met elkaar konden vinden. De reden daarvoor? Volgens verschillende bronnen had Jones moeite met Carrey's onstuimige en improvisatiegerichte acteerstijl, voornamelijk omdat Jones een meer methodische aanpak heeft.

Hoewel het tot een bepaald punt enigszins goed bleef gaan, had Jones er op een bepaald punt genoeg van. Tijdens de opnames van een scène zou Jones Carrey hebben geconfronteerd, iets dat Carrey beschreef als vijandig en onplezierig.

Reactie
Zo zei Carrey al eerder: "Jones liet mij weten dat hij mij haatte en ook geen fan was van mijn films. Toen ik hem vroeg waarom zei hij: 'Omdat ik jou grappen en grollen niet kan uitstaan'. Ik denk dat het eerder was omdat ik de ster van de film was en hij dit niet goed kon hebben".


"Ik heb verder niks tegen Jones. Hij is een fenomenale acteur en ik hou van hem". Toch liet Carrey zich er in verschillende interviews nog over uit en zei dat hij Jones niet makkelijk kon vergeven voor zijn vervelende gedrag tijdens de opnames van de film.

Jones
Hoewel Carrey zich er dus wel vaker over heeft uitgelaten, is dat niet het geval voor Jones. Hij heeft zelden gereageerd op vragen over zijn relatie met Carrey, waardoor de exacte redenen achter hun wrijving grotendeels open blijven voor speculatie.



NieuwsFilm

meest populair