John Cena vergelijkt zichzelf met een klassieke auto: Rammelt en lekt aan alle kanten

John Cena vergelijkt zichzelf met een klassieke auto: Rammelt en lekt aan alle kanten

John Cena, professioneel worstelaar, maakt indruk in Hollywood-films en hint naar naderend pensioen.

John Cena bewijst dat je een andere carrière kunt hebben na een sportcarrière. De 46-jarige professioneel worstelaar is na Fast X en Hidden Strike nu te zien in Argylle.

Hij is al bijna 20 jaar in Hollywood-films te zien en het liefst kiest hij voor een komedie of een actiefilm. Richting de 50 jaar lijkt hij nog topfit. Toch vertelt de ster in de onderstaande YouTube-video van The Late Show with Stephen Colbert dat de jaren beginnen te tellen.

Pensioen is in zicht
John Cena werkt nog steeds parttime bij de worstelfederatie WWE, maar zijn pensioen zit er aan te komen. Hij zei: "Het product zit vol met jonge, snelle en talentvolle mensen. Ik ben niet meer zo snel."

Ook zei hij: "Ik vergelijk me met een fijne klassieke auto. Je moet die ongeveer twee uur opwarmen. Je kunt er in rijden, maar niet voorbij het rood en maar een half uurtje. Dan kan ik weer terug naar de garage."

Net een klassieke auto
Hij vervolgde met: "Je kunt me weer oplappen, omdat ik overal rammel. Ik lek vloeistof uit plekken waar ik nooit vloeistof heb gelekt. Dus ja, ik ga nog. Maar mijn pensioen komt er wel aan."



John Cena vertelt ook dat hij in 2002 nog in een garage woonde, geen geld had en afgewezen was voor een opleiding tot politieagent. Hij werd wel toegelaten als professioneel worstelaar en kreeg daardoor af en toe een bijrol in films. De rest is geschiedenis.

NieuwsFilm

meest populair