Is het mogelijk: een cross-over tussen 'Argylle' en de 'Kingsman'-films?

Is het mogelijk: een cross-over tussen 'Argylle' en de 'Kingsman'-films?

Matthew Vaughns nieuwste film blijkt een dure flop te zijn, dus de kans lijkt klein...

Matthew Vaughn wist hoge ogen te gooien met zijn Kingsman-franchise. Op dit moment is zijn nieuwste film, Argylle, in de bioscopen te zien. Dit is eveneens een blockbuster die gaat over spionnen. Zou het mogelijk zijn dat er een cross-over tussen de twee projecten komt?

Zonder al te veel weg te geven zit er een leuke knipoog in Argylle naar de Kingsman-wereld, waardoor fans hopen dat een cross-over mogelijk is, maar Kingsman is het eigendom van Fox en Argylle van Universal, dus kan dit dan überhaupt wel? Hier liet Vaughn zich kort maar krachtig over uit.

Reactie
Zo zegt de regisseur: "Het goede nieuws is dat schrijver Mark Millar de eigenaar is van de 'Kingsman'-verhalen maar ook van 'Argylle'. We kunnen dus doen waar we zin in hebben. Alles wat ik kan zeggen is dat superspionnen maar naar een enkele kleermaker gaan om hun pakken te laten maken".

Vaughn lijkt hiermee dus aan te geven dat de twee verhalen zich in een dezelfde wereld afspelen. Of het echter ooit van een cross-over gaat komen is nog maar de vraag, aangezien Argylle op dit moment allesbehalve goed wordt onthaald.

Teleurstellend
De blockbuster kent een rampzalig debuut. Niet alleen stelt de 200 dollar miljoen dure Argylle teleur aan de box-office, ook scoort deze geen overtuigende cijfers op grote filmwebsites. Zo staat de film op IMDb voorlopig op een 6,5 en op Rotten Tomatoes zelfs op een teleurstellende 36%.



NieuwsFilm

meest populair