Don Mancini over de toekomst van horrorpop Chucky: "Wie zou hem niet willen zien in een klein ruimtepakje met een helm, alsof hij zweeft?"

Don Mancini over de toekomst van horrorpop Chucky: "Wie zou hem niet willen zien in een klein ruimtepakje met een helm, alsof hij zweeft?"

"Chucky is als personage veelzijdig, aantrekkelijk en interessant genoeg, dat hij waarschijnlijk overal heen zou kunnen gaan, zelfs de ruimte in."

In een recent interview met ScreenRant werd schrijver en producer Don Mancini gevraagd of hij nog steeds van plan is om de moordlustige pop naar de ruimte te sturen.

In 2021 opperde Mancini het idee als de volgende stap voor de franchise: "Ik denk dat hij (Chucky) als personage veelzijdig, aantrekkelijk en interessant genoeg is dat hij waarschijnlijk overal heen zou kunnen gaan, zelfs de ruimte in."

Wie zou dat nou niet willen zien?
"Dat is het enige wat ik denk toen ik gekscherend iets zei over het sturen van Chucky naar de ruimte: hoewel ik denk dat het een leuke film zou zijn. Wie zou hem niet willen zien in een klein ruimtepakje met een helm, alsof hij zweeft?" aldus Mancini.

Toen hem in een recent interview werd gevraagd of Chucky zich buiten de aardse atmosfeer zou wagen, wees Mancini erop dat iedereen hem die vraag stelt.

Een idee
"Iedereen stelt mij die vraag! Dus mijn vraag is: 'Wil je dat hij naar de ruimte gaat?' 'Wil je persoonlijk dat hij weggaat?' Als daar voldoende vraag naar is, heb ik daar uiteindelijk, ik weet niet hoe snel, een idee voor," aldus Mancini.De moordende pop terroriseerde voor het eerst horrorfans in de door Don Mancini geschreven Child's Play uit 1988 en in het heden is het roodharige speelgoed te zien in de Chucky tv-serie.

Chucky goes to space
Of we Chucky in een ruimtepakje zien in de serie of in een nieuwe film is nog de vraag. Maar aangezien de serie niet op een pad richting de ruimte lijkt te gaan, is de kans voor een 'Chucky Goes to Space'-film waarschijnlijker.NieuwsFilm

meest populair