'Deadpool' en 'Bullet Train'-regisseur moet nieuwe 'Jurassic World' gaan leiden

'Deadpool' en 'Bullet Train'-regisseur moet nieuwe 'Jurassic World' gaan leiden

Het volgende hoofdstuk van de dinosaurusfranchise lijkt in goede handen te komen...

Universal Studios is nog steeds niet klaar met hun dino's en gaat all-in voor een nieuw Jurassic World-deel. Het lijkt erop dat ze op het punt staan een grote regisseur aan te nemen om te regisseren.

Deze voortzetting van de franchise zal tot op zekere hoogte geheel op de resetknop drukken, waardoor de door Chris Pratt en Bryce Dallas Howard geleide cast uit de vorige trilogie van Colin Trevorrow achterblijft.

Tweede David
Wel brengt deze nieuwe start de originele Jurassic Park-scenarioschrijver David Koepp binnen, en volgens de laatste berichten moet Deadpool 2 en Bullet Train maker David Leitch achter de camera gaan staan.

Een rapport van Deadline meldt dat Leitch momenteel in gesprek is. De productie zal binnenkort van start gaan. Het was al bekend dat het streven is om de film in juli 2025 in de bioscoopzalen uit te brengen.

Allerminst zeker
De gesprekken zijn nog niet afgerond, dus de kans bestaat dat er in de nabije toekomst dingen kunnen veranderen. Echter, met het momentum achter dit project en de duidelijke noodzaak om de zaken snel bij elkaar te brengen, zal haast geboden zijn.

Het blijft voorlopig onduidelijk waar de nieuwe JW over zal gaan. Onlangs regisseerde Leitch The Fall Guy, een nieuwe actiefilm met Ryan Gosling in de hoofdrol, die vanaf mei op het Nederlandse witte doek te zien is.



NieuwsFilm

meest populair