'Top Gun'-held Miles Teller speelt sleutelrol in Michael Jackson-film

'Top Gun'-held Miles Teller speelt sleutelrol in Michael Jackson-film

De acteur kruipt in de huid van John Branca, MJ's manager en advocaat.

Vorige week werd bekend dat Miles Teller, bekend van onder meer Whiplash en Top Gun: Maverick, wellicht een rol ging spelen in Michael, over het leven van Michael Jackson.

Nu is het officieel. Teller speelt de rol van John Branca, de entertainment-advocaat en manager van de King of Pop. De aankondiging van het castingnieuws kwam van Lionsgate en Universal Pictures.

Teller en Branca
"Miles is een meeslepende aanwezigheid op het scherm, die ik bewonder sinds ik hem in Whiplash heb gezien," zei Graham King, producent van de film. "Hij is de perfecte acteur om de raadselachtige persoonlijkheid van John vast te leggen."

Over Branca zei King: "Vanaf onze eerste ontwikkelingsgesprekken was het duidelijk welke emotionele band John nog steeds met Michael heeft. Hij stond ons welwillend toe hem als personage in de film te gebruiken en ik ben heel blij dat het Miles is."

Cast & crew
Michael wordt geregisseerd door Antoine Fuqua. Jackson zelf wordt gespeeld door zijn echte neefje, Jaafar Jackson, en verdere rollen zijn weggelegd voor onder andere Colman Domingo en Nia Long.



NieuwsFilm

meest populair