Eerste trailer voor 'A Quiet Place: Day One'

Eerste trailer voor 'A Quiet Place: Day One'

De prequelfilm die volgt op de eerdere twee succesvolle A Quiet Place-films.

Paramount Pictures heeft de eerste trailer online gezet voor de film A Quiet Place: Day One, het volgende deel in de succesvolle A Quiet Place-filmreeks die in 2018 aftrapte.

De derde film in de reeks komt dit keer van regisseur Michael Sarnoski, die we vooral kennen van de sterk ontvangen film Pig uit 2021 met Nicolas Cage. Het verhaal komt van onder andere John Krasinski, de regisseur van de eerste twee films en hoofdrolspeler uit het eerste deel.

Day One
De titel voorspelt al dat we terug in de tijd gaan, iets dat we al zo'n beetje zagen in het tweede deel. Paramount geeft een korte omschrijving mee bij de trailer: "Ontdek waarom onze wereld stil werd."

De hoofdrollen lijken voor actrice Lupita Nyong'o als het personage Sam en Joseph Quinn als Eric. Djimon Hounsou keert terug als 'Man on the Island'. Hij was ook te zien in A Quiet Place Part II. Andere rollen komen van Alex Wolff en Denis O'Hare.

Trailer
Hieronder zie je de eerste trailer voor A Quiet Place: Day One, te zien vanaf 27 juni. Volgend jaar zou A Quiet Place Part III moeten verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair