De eerste Super Bowl-spots zijn al onthuld: 'IF' met Ryan Reynolds en de Bob Marley-biopic

De eerste Super Bowl-spots zijn al onthuld: 'IF' met Ryan Reynolds en de Bob Marley-biopic

Aankomend weekend wordt het spannender met onder meer de trailer voor Deadpool 3.

Super Bowl LVIII staat aankomend weekend op de planning. Dit betekent ook dat er weer peperdure reclamevideo's worden uitgezonden. Een spotje van zo'n 30 seconden kost al snel zeven miljoen dollar.

Niet alle grote studio's doen mee. Waarschijnlijk zien we korte trailers voorbij komen van de studio's Disney, Universal Pictures en Paramount Pictures. Dit betekent dat Amazon/Prime Video, Netflix, Sony Pictures en Warner Bros. Pictures het waarschijnlijk stil houden.

Eerste trailers al verschenen
Vaak verschijnen de Super Bowl Spots of Big Game Spots vlak na de uitzending ook online, maar Paramount heeft de Big Game Spots voor IF en Bob Marley: One Love al online gezet.

Van Bob Marley: One Love hebben we al veel gezien. De biopic over de Jamaicaanse zanger verschijnt snel in de wereldwijde bioscopen, namelijk volgende week. De hoofdrol is voor Kingsley Ben-Adir die je kent uit onder andere Barbie en Secret Invasion.

Big Game Spot-preview
IF is de volgende film van John Krasinski, die je ook kent van de A Quiet Place-films. Ryan Reynolds en Cailey Fleming vervullen de hoofdrollen en de stemmen worden ingesproken door sterren als Steve Carell, Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr., Emily Blunt, Matt Damon en Awkwafina. Voor deze film is er geen echte Big Game Spot, maar een humoristische preview.


In de nacht van aankomende zondag op maandag vindt de Super Bowl LVIII plaats met San Francisco 49ers en Kansas City Chiefs als strijdende partijen. In Nederland kun je het event kijken op ESPN 4.

Alle Super Bowl-trailers
Weten welke spots er allemaal gaan verschijnen? Lees dan 'Deadpool 3'-trailer en nog veel meer verwacht tijdens Super Bowl zondag.



NieuwsFilm

meest populair