'Deadpool 3'-trailer en nog veel meer verwacht tijdens Super Bowl zondag

'Deadpool 3'-trailer en nog veel meer verwacht tijdens Super Bowl zondag

We kunnen ons alvast weer verheugen op heel wat sappige spots...

In de komende Super Bowl LVIII zullen de San Francisco 49ers het opnemen tegen de Kansas City Chiefs, maar zelfs als je geen sportfan bent, biedt het grote evenement nog steeds iets interessants.

En we weten allemaal wat, namelijk filmtrailers. De Super Bowl is vaker het debuut van hoog geanticipeerde previews. En hoewel er niets is bevestigd, wordt onder andere een eerste blik op Deadpool 3 verwacht.

Disney
Variety heeft een overzicht van alle mogelijke filmtrailers die getoond gaan worden en waarvan de MCU-titel natuurlijk het meest in het oog springt.

Daarnaast zou Disney eventueel ook meer beelden vrij kunnen geven van Inside Out 2 en een langere versie voor Kingdom of the Planet of the Apes.

Paramount
Als we overschakelen naar Paramount (die al enkele spots online heeft geplaatst), lijkt het erop dat zij voornamelijk zullen inzetten op The Tiger's Apprentice en het volgende seizoen van Sylvester Stallone's serie The Family Stallone.


Universal
Wat Universal betreft, wordt de eerste onthulling verwacht van Wicked samen met The Fall Guy, Kung Fu Panda 4 en Twisters. Naar verluidt komen Sony, Netflix, Amazon en Warner Bros. niet met advertenties.

NieuwsFilm

meest populair