Ongemakkelijk: 'The Bear'-actrice ontmoet Jennifer Lopez terwijl ze haar een 'scammer' heeft genoemd

Ongemakkelijk: 'The Bear'-actrice ontmoet Jennifer Lopez terwijl ze haar een 'scammer' heeft genoemd

Soms kun je maar beter niets over je beroemde collega's zeggen, zo ondervond Ayo Edebiri.

Het zou je maar gebeuren: moeten samenwerken met iemand die je in het verleden hebt beledigd. Het gebeurde The Bear-actrice Ayo Edebiri onlangs in het Amerikaanse sketchprogramma Saturday Night Live.

Edebiri is een van de hotste actrices van dit moment. Ze is razend populair dankzij haar rol in The Bear. Onlangs had ze de eer om 'SNL' te presenteren, waar niemand minder dan Jennifer Lopez te gast was als muzikant.

Ongemakkelijk
Het feit dat Edebiri en Lopez zich in één studio bevonden moet een beetje ongemakkelijk zijn geweest. Enkele jaren geleden had Edebiri namelijk het nodige te zeggen over de zangeres in een podcast.

"Ik moet ineens denken aan een van mijn favoriete scams ooit: de carrière van Jennifer Lopez", zei de actrice toen. "Ik heb het idee dat ze oprecht denkt dat ze een goede zangeres is terwijl ze op veel van 'haar' platen geeneens zelf te horen is".

Lekker grappen
In Saturday Night Live kwam Edebiri hierop terug in een sketch. "Oké, oké... Ik snap het. Het is niet juist om gemene reacties achter te laten of iets onaardigs te zeggen om zelf een groter netwerk te vergaren", begon ze.


"Of iets zeggen in een podcast zonder na te denken over de impact van je woorden, omdat je 24 bent en dom", vervolgde de ster. "Maar ik denk dat ik voor iedereen spreek wanneer ik zeg dat we vanaf nu veel beter na gaan denken over wat we allemaal op het internet plaatsen".

NieuwsFilm

meest populair