Harrison Ford deed "de hele tijd gek" tijdens de opnames van 'Indiana Jones 5'

Harrison Ford deed "de hele tijd gek" tijdens de opnames van 'Indiana Jones 5'

Mads Mikkelsen praat over de grappen van Harrison Ford en iemand jonger maken met behulp van computers.

Indiana Jones 5, ook wel bekend onder de naam Indiana Jones and the Dial of Destiny, is gemixt ontvangen. Sommigen vonden het een mooi zwanenlied voor de held met de zweep, anderen waren er minder over te spreken.

Hoe je ook denkt over The Dial of Destiny, er is tenminste één persoon geweest die een geweldige tijd heeft gehad aan de film. In dit geval praten we over acteur Harrison Ford die Indiana Jones speelt. Acteur Mads Mikkelsen, die de schurk speelt in The Dial of Destiny, heeft een boekje opengedaan over de grappen en grollen van Harrison Ford op de set.

Grappen
Mikkelsen heeft in een interview met Business Insider gesproken over hoe vanaf dag één Ford direct in een grappige bui was. "De eerste dag liep ik de studio binnen. Harrison was ver weg, maar hij zag mij binnenkomen. Harrison wees direct naar mij en riep 'daar is die Nazi'. Iedereen keek direct naar mij. Ik dacht bij mijzelf, o God, nu moet ik iedereen ervan overtuigen dat ik in het echt geen Nazi ben."

Toch spreekt Mikkelsen alleen maar positief over Ford. "Harrison wist niet van ophouden. Begrijp mij niet verkeerd, ik mag hem zielsveel. Hij is een aardige man vol liefde. Ook ziet hij acteren als een ambacht waar je hard voor moet werken. Hij is terecht een legende, maar hij ziet zichzelf nooit als boven iemand anders staan. Dat maakt hem zo een sympathiek persoon."

Jonger maken
In hetzelfde interview heeft Mikkelsen ook zijn mening gedeeld over het jonger maken van iemand met behulp van een computer. "Er is een plaats voor iemand jonger maken. Het verhaal in 'The Dial of Destiny' springt opeens twintig jaar vooruit in de tijd. Het is daarom veroorloofd om mij en Harrison jonger te maken met computers. Naar mijn mening moet echter de technologie niet misbruikt worden. Iemand jonger maken, enkel omdat je een jonger persoon in de rol wilt hebben, is naar mijn mening fout. Als je een jonger persoon wilt, moet je een jongere acteur in dienst nemen, en niet een oudere acteur jonger maken."



NieuwsFilm

meest populair