"Er waren een paar telefoontjes": Nicolas Cage in de volgende 'Star Trek'-film?

"Er waren een paar telefoontjes": Nicolas Cage in de volgende 'Star Trek'-film?

Naast enkele telefoontjes met Paramount, staat Cage nog niet op de brug van de Enterprise.

Tijdens een promotie-interview in 2023 voor The Old Way gaf Nicolas Cage aan dat hij een grote Star Trek-fan is en dat hij wel wilde werken in de Enterprise.

In een gesprek met TrekMovie op de rode loper van de 51e jaarlijkse Saturn Award verwees de acteur terug naar dit interview uit 2023.

Eens een 'trekkie', altijd een 'trekkie'
"Ik ben een 'trekkie'. Ik groeide op met Shatner, Nimoy en Bones en die verhalen hadden veel sociaal relevant commentaar en wijsdom."

"Ik heb dus altijd een voorliefde voor Star Trek gehad," aldus Cage.

Enkele telefoontjes van Paramount
In interviews op de rode loper van de 51e jaarlijkse Saturn Awards onthulde de acteur dat hij momenteel niet in gesprek is voor een Star Trek-rol, maar wel enkele telefoontjes heeft gehad met Paramount over de franchise: "Er waren een paar telefoontjes met Paramount. Ik weet het niet, ik zou een script moeten zien."



"Het zou iets moeten zijn waar ik echt mijn smaak aan kan toevoegen; wat pop en wat vonk. Ik zou niet zomaar iets willen doen, omdat ik zoveel liefde heb voor de franchise."

Op de brug
"Ik wil bij de Enterprise zitten. Idealiter zou ik op de een of andere manier bij de Enterprise moeten zijn. Ik wil op de brug zijn, maar ze moeten hem naar mij toe brengen," aldus de acteur.

NieuwsFilm

meest populair