In de wereld van 'Dune 2': Zendaya en Florence Pugh's unieke band achter de schermen

In de wereld van 'Dune 2': Zendaya en Florence Pugh's unieke band achter de schermen

Zendaya, Florence Pugh en anderen breken het internet met hun promotie van Dune: Part Two; ze konden het goed met elkaar vinden op de filmset wat te zien is aan het resultaat.

Zendaya, Florence Pugh, Austin Butler en Timothée Chalamet breken het internet met hun promotie van Dune: Part Two. Ze konden het bovendien goed met elkaar vinden op de filmset en dat is te zien aan het resultaat. De chemie is er.

Alhoewel de film een groot deel van de tijd in de woestijn afspeelt, bekent Florence Pugh dat ze geen zandkorrel gezien heeft. Haar filmopnamen vonden namelijk in Italië plaats, ver weg van woestijnen. Ze stelde wel scènes in een woestijn voor om iets van die ervaring mee te krijgen, maar die werden steeds afgewezen.

Ontmoeting op de set
Zendaya en Florence Pugh werken al een tijd in Hollywood. Ook staan ze model. Maar het vreemde is, dat ze elkaar nog niet eerder ontmoet hadden. In de onderstaande YouTube-video van Access Hollywood vertellen ze dat dat niet met opzet was.

Zendaya zei: "Virtueel kenden we elkaar wel. Maar in het echt liepen we elkaar steeds mis. Deze filmset bleek de beste plek om elkaar te leren kennen."

Tussendoor elkaar toejuichen
Florence Pugh zei: "Ik wilde Zendaya al zo lang ontmoeten. Anderhalf jaar lang waren we elkaars 'hype women'. Als een van ons iets online zette, schreven we meteen: 'Je ziet er geweldig uit'."



Florence zei ook: "Werken aan deze film was heerlijk. Iedereen op deze set was geweldig. Elk mens was zo getalenteerd en mooi van binnen. Het ontmoeten van alle mensen die ik al zo lang bewonderde, was prachtig."

NieuwsFilm

meest populair