Zwaar accent van Arnold Schwarzenegger blijkt alleen hoofdpijn voor de regisseur

Zwaar accent van Arnold Schwarzenegger blijkt alleen hoofdpijn voor de regisseur

Arnold Schwarzenegger heeft moeite met het inspreken van een reclame voor een verzekeringsmaatschappij vanwege zijn zware accent.

Arnold Schwarzenegger mag dan een beroemde acteur en politicus zijn, maar zijn optreden is waardeloos in reclamecampagnes. Dat is tenminste de gedachte achter een nieuwe commercial van een verzekeringsmaatschappij.

In de onderstaande YouTube-video van State Farm wordt de ster uit Terminator, True Lies en Total Recall gevolgd op de filmset. Hij doet zijn uiterste best om in elke hachelijke situatie een goede, gedegen 'Agent State Farm' te zijn. Maar de regisseur is steeds niet tevreden.

Best lastig zo
Arnold heeft namelijk een zwaar accent. En zijn teksten bevatten woorden die hij niet goed kan uitspreken, waardoor de boodschap niet goed overkomt. Het ligt niet aan Arnold, de beste man doet zijn best.

Aan het eind van de reclame ziet het er naar uit dat de regie het opgeeft en Arnold een ander scenario krijgt. Waarschijnlijk zal dit nieuwe deel met de Super Bowl te zien zijn, want het is intussen een traditie dat de finale vol zit met Hollywoodsterren.

Nu al de beste
Fans zijn in ieder geval lyrisch. Op de leus "Like a good neighbah" reageert iemand gevat: "Wat er ook hierna volgt: Dit is nu al de beste Supah bowl commercial". Een ander schrijft: "Arnold is een genie. Voorheen was zijn accent een obstakel in Hollywood, nu verdient hij er juist geld mee".



NieuwsFilm

meest populair