Timothée Chalamet ontmoette Zendaya toen hij haar niet hielp nadat ze viel

Timothée Chalamet ontmoette Zendaya toen hij haar niet hielp nadat ze viel

Bij het promoten van Dune: Part Two vertellen Timothée Chalamet en Zendaya over een ongemakkelijke ontmoeting op het vliegveld.

Timothée Chalamet en Zendaya zijn de beste vrienden. Ze leerden elkaar kennen bij de filmopnamen van Dune. Naar nu blijkt, pakten ze hetzelfde vliegtuig naar de filmset - en hielp hij haar niet toen ze viel op het vliegveld.

Bij het promoten van Dune: Part Two vertelde Timothée in de onderstaande YouTube-video van Jimmy Kimmel Live: "We hadden een rare kennismaking op het vliegveld."

Gevallen op vliegveld
Zendaya zei: "Ja, we zaten op dezelfde vlucht en ik viel op het vliegveld en dat was technisch gezien onze eerste kennismaking."

Toen door Florence Pugh gevraagd werd of Timothée haar had geholpen met opstaan, bleek hij niet zo attent te zijn geweest. Schaapachtig bekende hij: "Nee, negeer het maar. Ik denk dat ik dacht dat ik Zendaya zag vallen. Ik kende haar niet. Ik wist niet wat ik moest doen."

Vergeven en vergeten
Zendaya zei lachend over zijn lompheid: "Het is je vergeven." Hierop zei Timothée: "Het is vergeven en daar ging een stukje therapie overheen en nu zijn we hier."



NieuwsFilm

meest populair