'Better Call Saul'-ster Odenkirk pakt hoofdrol in actiethriller van 'Meg 2'-regisseur

'Better Call Saul'-ster Odenkirk pakt hoofdrol in actiethriller van 'Meg 2'-regisseur

Ook gaat de Better Call Saul-ster weer samenwerken met de schrijver van 'Nobody'

Na Nobody gaat Better Call Saul-ster Bob Odenkirk opnieuw het actiethrillerpad op. Voor de nieuwe film Normal wordt hij herenigd met de schrijver van de Nobody film, Derek Kolstad.

Kolstad omschreef zijn samenwerkingspartner als "de invaldocent van de sherriffwereld." Het plot van de film luidt: "Wanneer een stad genaamd Normal zonder beschermer achterblijft, is het aan een man genaamd Ulysses om de zaken recht te zetten."

Bourne en mysterie
In een interview vergeleek Odenkirk Normal met de vroegere Bourne-films. Daarnaast hintte de Better Call Saul-ster ook op een "M. Night Shyamalan-niveau van spanning en mysterie."

Regisseur van Normal wordt zeer waarschijnlijk Ben Wheatley. Zijn laatste regieprojecten waren Meg 2: The Trench en Free Fire.

[Nobody 3
Nobody was bij de release zo'n groot succes dat Odenkik en Kolstad aan een vervolg dachten tijdens het filmen. Kolstad ziet een gouden toekomst met Odenkirk, of zoals hij het verwoordt: "Gast, ik wil deze film voor altijd doen. Ik weet dat we dat altijd zeggen in de pers maar, godverdomme, dit is waar."



NieuwsFilm

meest populair