Anne Hathaway verovert Netflix helemaal met haar klassieker 'The Devil Wears Prada'

Anne Hathaway verovert Netflix helemaal met haar klassieker 'The Devil Wears Prada'

De komediefilm met de geweldige rol van Meryl Streep knalt de Netflix Top 10 binnen.

Actrice Anne Hathaway is al jaren een grote naam in Hollywood. Een van haar grootste hits waarin ze een hoofdrol speelde is The Devil Wears Prada en die film staat nu hoog in de Netflix Top 10.

The Devil Wears Prada komt uit 2006 en werd geregisseerd door David Frankel (Marley & Me, Hope Springs). Netflix omschrijft de dramakomedie met woorden als "geestig" en "feelgood". Uiteraard is de film ook bekend om de ijzersterke rol van Meryl Streep als Miranda Priestly.

Sterk ontvangen
Met 75 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat The Devil Wears Prada er uitstekend voor. De IMDb noteert een 6,9 na bijna een half miljoen stemmen.

"Naast de fantastische cast waarin behalve Streep en Tucci vooral ook Emily Blunt overtuigt als valse collega van Andy, dankt de film veel aan de goede timing en de eigentijdse soundtrack met onder andere U2, Madonna, Belle and Sebastian en Moby," aldus Ronald Simons in zijn recensie.

Nu op Netflix
Wil je The Devil Wears Prada (nog) een keer zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een afgestudeerde jonge dame ontdekt haar eigen kracht - en stijl - terwijl ze moet lijden om succes te boeken als assistente van de tirannieke redacteur van een modetijdschrift.

NieuwsFilm

meest populair