3 toffe films om vanavond te kijken op jouw favoriete streamingdienst

3 toffe films om vanavond te kijken op jouw favoriete streamingdienst

Van superheldenactie tot spannende oorlogsprent: deze films raden wij je aan.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Spider-Man: No Way Home (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Alfred Molina, e.a. | Te zien op: Prime Video
Peter Parker worstelt met het leven nu iedereen weet dat hij Spider-Man is. Hij vraagt Doctor Strange om heel de wereld dat te laten vergeten. De daarvoor benodigde spreuk mislukt echter, waardoor de poorten van het multiversum per ongeluk worden geopend. Schurken uit allerlei universa dringen binnen en willen wraak nemen op Spider-Man. De held hoopt hen te vangen en terug te sturen.



Ghostbusters: Afterlife (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Reitman | Cast: Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon, e.a. | Te zien op: Viaplay
Phoebe verhuist met haar moeder en broertje verhuizen naar een oude boerderij waar hun overleden opa ooit woonde. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters. Wanneer er nieuw bovennatuurlijk gevaar opduikt, moeten de kinderen besluiten of ze in de voetsporen van hun opa willen treden.



Darkest Hour (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Wright | Cast: Gary Oldman, Kristin Scott Thomas, Lily James, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
1940, Engeland. Winston Churchill is pas enkele dagen premier, maar wordt direct geconfronteerd met een enorme uitdaging. De dreiging van de Duitsers ligt op de loer en hij moet kiezen voor vredesonderhandelingen met de oorlogszuchtige nazi's of om te vechten voor de vrijheid en idealen van zijn natie.



NieuwsFilm

meest populair