Tom Cruise wordt gelinkt aan de nieuwste film van Quentin Tarantino

De acteur zou proberen een kleine rol in de film waar te maken.

Auteur:
Tom Cruise zit misschien wel in de nieuwste film van Quentin Tarantino. De acteur zou naar verluidt een kleine rol in The Movie Critic krijgen.

Dat komt van The InSneider. Volgens hen probeert Cruise zijn schema op dit moment aan te passen zodat hij beschikbaar zou zijn voor wanneer Tarantino gaat draaien. Verwacht wordt dat dat binnenkort gebeurt.

Over de film
The Movie Critic zou gaan over een filmrecensent in Zuid-Californië in de jaren 70. Het is gebaseerd op een echt persoon die reviews schreef over pornofilms, welke Tarantino in zijn jeugd heeft gelezen.

De tiende (en tevens laatste) film van de filmmaker heeft al een paar bekende namen op de castlijst staan: zo weten we al langer dat Paul Walter Hauser waarschijnlijk de hoofdrol gaat spelen, en werd onlangs bekend dat niemand minder dan Brad Pitt een rol in de film had bemachtigd.

Binnenkort draaien
Zoals gezegd start Tarantino binnenkort met de productie. Cruise maakt zich momenteel klaar voor het filmen van de volgende Mission Impossible, wat hem de rest van het jaar zal bezighouden.NieuwsFilm

meest populair