Regisseur 'Another Round' dreigt met tweede 'face slap' als Chris Rock de remake verpest

Regisseur 'Another Round' dreigt met tweede 'face slap' als Chris Rock de remake verpest

Thomas Vinterberg deelt zijn mening over het project dat snel volgde op zijn eigen succes...

Chris Rock gaat een groot project regisseren, een Engelstalige remake van het Oscarwinnende Deense Another Round. En het lijkt erop dat het bericht al wat tegenslag te verduren heeft gekregen.

Het rapport van Deadline heeft sommige filmfans zeker verrast, vooral als je kijkt naar hoe oud het oorspronkelijke deel pas amper is (2020).

Originele regisseur spreekt zich uit
In een recent interview reageerde Thomas Vinterberg en hoewel hij zijn enthousiasme uitte, kon hij het niet laten om knipogend een grapje te maken waarin hij verwees naar het beruchte Oscar-incident tussen Rock en Will Smith in 2022. Bekijk die beelden hieronder nog eens terug.

"De keuze voor een komiek als Chris Rock is erg spannend. Ik ben heel benieuwd waar hij mee gaat komen. En ik heb goede verwachtingen. Maar als het sh*t is, krijgt hij gewoon weer een klap in zijn gezicht, hoor!"

Beste Internationale Speelfilm
In Another Round consumeren vier leraren op middelbare scholen dagelijks alcohol om te zien hoe dit hun sociale en professionele leven beïnvloedt. De hoofdrol was onder andere voor Mads Mikkelsen.



NieuwsFilm

meest populair